Conopidă și fenicul cu vinaigretă de Dijon-cidru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați conopida și feniculul cu vinaigretă de Dijon-cidru. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână miere, muștar dijon, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Conopidă prăjită cu vinetă Dijon, Salată de coajă de zahăr și fenicul cu vinetă de cidru de mere / primăvară primitoare, și Salată de dovlecei și varză prăjită cu cidru cu vinetă de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert; adăugați conopidă. Se fierbe 5 minute;adăugați fenicul tăiat. Se fierbe 1 minut sau până când conopida este crocantă; se scurge.
Combinați uleiul și ingredientele rămase într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de conopidă; aruncați pentru a acoperi.
Usturoi cald-hamsie: fierbeți 6 căni de flori de conopidă 6 minute sau până când sunt crocante; scurgere.
Combinați 1/4 cană de ulei de măsline, 3 fileuri de hamsii scurse tocate, 2 căței de usturoi tocate, 1/2 linguriță de ardei roșu zdrobit și 1/4 linguriță de sare într-o tigaie la foc mediu; gatiti 1 minut.
Adăugați conopidă, 3 linguri de pătrunjel tocat și 1/2 linguriță de coajă de lămâie rasă; arunca.
Servește 6 (Dimensiune de servire: aproximativ 1 cană) calorii 113; grăsime 5G( sat 4G); sodiu 205MG
Vinaigreta cu lămâie-Caper: fierbeți 6 căni de flori de conopidă 6 minute sau până când sunt crocante; scurgere.
Combinați 1/4 cană ulei de măsline, 2 linguri suc proaspăt de lămâie, 1/4 cană pătrunjel tocat, 3 linguri șalotă tocată, 4 1/2 lingurițe capere clătite și scurse, 1/4 linguriță sare kosher și 1/4 linguriță piper negru.
Adăugați conopida, aruncând pentru a acoperi.
Servește 6 (Dimensiune de servire: aproximativ 1 cană) calorii 113; grăsime 4G( sat 3G); sodiu 178MG
Curry cald: fierbeți 6 căni de flori de conopidă 6 minute sau până când sunt crocante; scurgere.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi. Saut 1/2 ceasca de ceapa tocata 2 minute sau pana cand este usor aurie. Se amestecă 2 linguri de ghimbir proaspăt curățat, conopidă, 1 linguriță garam masala, 3/8 linguriță sare kosher și 1/4 linguriță coriandru măcinat. Gatiti 2 minute.
Servește 6 (Dimensiune de servire: aproximativ 1 cană) calorii 114; grăsime 3G( sat 3G); sodiu 153 mg