Conopidă, slănină și parmezan Frittata

Conopida, slănină și parmezan Frittatan este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 499 calorii, 27G de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ulei de măsline, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Sănătos și delicios: Frittata cu ciuperci, slănină și parmezan, Mini tarte de conopidă cu crustă Gruyere de cartofi și Topping de parmezan cu slănină, și Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de parmezan de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți slănina până când este crocantă.
Se toarnă toată grăsimea. Într-un castron mare, bateți ouăle cu smântâna,parmezanul, pătrunjelul și piperul până se omogenizează.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul cu untul la foc moderat.
Adăugați conopida și sarea și gătiți, amestecând ocazional, până când conopida este aurie și aproape gata, 10 până la 15 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, cu 1 minut mai mult.
Se toarnă amestecul de ouă și se reduce căldura la minim. Gatiti, acoperit, pana cand partea de jos a frittata este maro auriu si partea de sus este aproape setata, 10-15 minute.
Încălziți broilerul. Se fierbe frittata la 6 centimetri de căldură, dacă este posibil, până când ouăle sunt așezate și încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ridicați marginea frittata cu o spatulă și glisați frittata pe o farfurie.
Test-sfat pentru Bucătărie: dacă mânerul tigaiei dvs. nu este rezistent la cuptor, puteți face acest lucru. Protejați-l de căldura broilerului înfășurându-l cu patru straturi de folie de aluminiu.
Recomandarea vinului: brânza și ouăle funcționează bine cu vinul roșu; bogăția lor tocește taninul vinului, accentuând în același timp fructuozitatea acestuia. Un simplu Chianti sau Chianti Classico va fi încântător.