Conopidă-salată de cartofi și chimen

Conopidă-salată de cartofi și chimen
Salata de conopidă-cartofi și chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 101 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 78 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, semințe de caras, mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Conopidă Din Semințe De Chimen, Salată de macrou și cartofi cu sos de chimen de lămâie, și Rulouri de cartofi cu sare de chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-un vas mediu, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare; coborâți focul și fierbeți până la furculiță, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați conopida în oală și gătiți până la furculiță, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scurge și se lasă să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula. Îndepărtați pielea de cartofi (folosiți un prosop curat pentru a freca pielea) și tăiați-l în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Combinați cartofii, conopida și ceapa într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Combinați 1/2 cană de apă, oțetul, zahărul, chimenul, 1/2 linguriță de sare, boabele de piper și mărarul într-o oală mică și aduceți la foc mic. Se strecoară și se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste legume și se aruncă încă 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și refrigerați până la rece, aruncând ocazional, cel puțin 2 ore (până peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista