Conopidă-salată de cartofi și chimen

Conopidă-salată de cartofi și chimen
Salata de conopidă-cartofi și chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 101 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 78 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, semințe de caras, mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Conopidă Din Semințe De Chimen, Salată de macrou și cartofi cu sos de chimen de lămâie, și Rulouri de cartofi cu sare de chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-un vas mediu, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare; coborâți focul și fierbeți până la furculiță, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați conopida în oală și gătiți până la furculiță, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se scurge și se lasă să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula. Îndepărtați pielea de cartofi (folosiți un prosop curat pentru a freca pielea) și tăiați-l în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Combinați cartofii, conopida și ceapa într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Combinați 1/2 cană de apă, oțetul, zahărul, chimenul, 1/2 linguriță de sare, boabele de piper și mărarul într-o oală mică și aduceți la foc mic. Se strecoară și se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste legume și se aruncă încă 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și refrigerați până la rece, aruncând ocazional, cel puțin 2 ore (până peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista