Conopidă-salată de cartofi și chimen
Salata de conopidă-cartofi și chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 101 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 78 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, semințe de caras, mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Conopidă Din Semințe De Chimen, Salată de macrou și cartofi cu sos de chimen de lămâie, și Rulouri de cartofi cu sare de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un vas mediu, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare; coborâți focul și fierbeți până la furculiță, 15 până la 20 de minute.
Adăugați conopida în oală și gătiți până la furculiță, 2 până la 3 minute.
Se scurge și se lasă să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula. Îndepărtați pielea de cartofi (folosiți un prosop curat pentru a freca pielea) și tăiați-l în bucăți.
Combinați cartofii, conopida și ceapa într-un bol mediu.
Combinați 1/2 cană de apă, oțetul, zahărul, chimenul, 1/2 linguriță de sare, boabele de piper și mărarul într-o oală mică și aduceți la foc mic. Se strecoară și se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste legume și se aruncă încă 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și refrigerați până la rece, aruncând ocazional, cel puțin 2 ore (până peste noapte).