Conopidă prăjită întreagă cu brânză de capră bătută

Conopidă prăjită întreagă cu brânză de capră bătută
Conopida prăjită întreagă cu brânză de capră bătută ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 375 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, smântână grea, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată De Sfeclă Prăjită Cu Brânză De Capră Bătută, Crostini de dovlecei prăjiți cu brânză de capră bătută, și Roșii prăjite și brânză de capră bătută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 F. aduceți vinul, uleiul, sarea kosher, sucul, untul, fulgii de ardei roșu, zahărul, frunza de dafin și 8 căni de apă la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare KosherSare Kosher
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
SucSuc
ZahărZahăr
ApăApă
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați conopida, reduceți focul și fierbeți, rotind ocazional, până când un cuțit se introduce ușor în centru, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Folosind 2 linguri cu fante sau un păianjen cu plasă, transferați conopida pe o foaie de copt cu margini, drenând bine. Prăjiți foaia rotativă la jumătatea drumului, până se rumenesc peste tot, 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
În timp ce conopida se prăjește, amestecați brânza de capră, crema de brânză, feta, smântâna și 2 linguri de ulei într-un robot de bucătărie până se omogenizează; condimentează cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ConopidăConopidă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Sare De MareSare De Mare
CremăCremă
Brânză FetaBrânză Feta
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Transferați brânza de capră bătută într-un bol de servire și stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați conopida pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
4
Stropiți cu ulei; se presara cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se servește cu brânză de capră bătută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
6
Faceți înainte: brânza de capră bătută poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista