Conopidă prăjită întreagă cu brânză de capră bătută
Conopida prăjită întreagă cu brânză de capră bătută ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 375 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, smântână grea, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată De Sfeclă Prăjită Cu Brânză De Capră Bătută, Crostini de dovlecei prăjiți cu brânză de capră bătută, și Roșii prăjite și brânză de capră bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 F. aduceți vinul, uleiul, sarea kosher, sucul, untul, fulgii de ardei roșu, zahărul, frunza de dafin și 8 căni de apă la fiert într-o oală mare.
Adăugați conopida, reduceți focul și fierbeți, rotind ocazional, până când un cuțit se introduce ușor în centru, 15-20 de minute.
Folosind 2 linguri cu fante sau un păianjen cu plasă, transferați conopida pe o foaie de copt cu margini, drenând bine. Prăjiți foaia rotativă la jumătatea drumului, până se rumenesc peste tot, 30-40 de minute.
În timp ce conopida se prăjește, amestecați brânza de capră, crema de brânză, feta, smântâna și 2 linguri de ulei într-un robot de bucătărie până se omogenizează; condimentează cu sare de mare.
Transferați brânza de capră bătută într-un bol de servire și stropiți cu ulei.
Transferați conopida pe o farfurie.
Stropiți cu ulei; se presara cu sare de mare.
Se servește cu brânză de capră bătută.
Faceți înainte: brânza de capră bătută poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.