Conopidă Prăjită (Stil Egiptean)

Conopidă Prăjită (Stil Egiptean)
Conopida prăjită (stil egiptean) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 173 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de usturoi, pastă de roșii, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Molokhia (stil egiptean), Verdeață Egipteană Înăbușită Cu Pui Crocant (Molokhia Egipteană), și Cina In Seara Asta: Medames Ful (Fasole Mic Dejun Stil Egiptean).

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere; adăugați 2 lingurițe de chimen în apă clocotită. Gatiti floretele de conopida, lucrand in loturi, in apa clocotita pana cand sunt fierte, dar inca crocante, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
ChimenChimen
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scoate cu o lingură pliată și se răcește pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Amestecați făina, oul, usturoiul, 1 linguriță de chimen, pasta de roșii și sarea într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează; subțire cu lapte după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă la aproximativ 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Înmuiați floretele de conopidă în aluat; prăjiți conopida bătută în uleiul fierbinte, lucrând în loturi, până când conopida este aurie și crocantă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Îndepărtați cu o lingură pliată și scurgeți-o pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista