Conopidă Prăjită (Stil Egiptean)
Conopida prăjită (stil egiptean) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 173 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de usturoi, pastă de roșii, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Molokhia (stil egiptean), Verdeață Egipteană Înăbușită Cu Pui Crocant (Molokhia Egipteană), și Cina In Seara Asta: Medames Ful (Fasole Mic Dejun Stil Egiptean).
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere; adăugați 2 lingurițe de chimen în apă clocotită. Gatiti floretele de conopida, lucrand in loturi, in apa clocotita pana cand sunt fierte, dar inca crocante, 1-2 minute.
Se scoate cu o lingură pliată și se răcește pe o farfurie.
Amestecați făina, oul, usturoiul, 1 linguriță de chimen, pasta de roșii și sarea într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează; subțire cu lapte după cum este necesar.
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă la aproximativ 350 grade F (175 grade C).
Înmuiați floretele de conopidă în aluat; prăjiți conopida bătută în uleiul fierbinte, lucrând în loturi, până când conopida este aurie și crocantă, 6 până la 8 minute.
Îndepărtați cu o lingură pliată și scurgeți-o pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.