Conopidă Prăjită Franceză Cu Cimbru

Conopidă Prăjită Franceză Cu Cimbru
Conopida prăjită franceză cu cimbru este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 68 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cimbru, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Conopidă prăjită cu hamsie, capere și cimbru proaspăt, Linte Franceză Cu Rădăcini Prăjite, Ceapă Caramelizată Și Cimbru, și Piure de brânză de conopidă cu cimbru pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista