Conopidă prăjită cu vinetă Kalamata
Conopida prăjită cu vinaigretă Kalamata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 162 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 89 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, suc de lămâie, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită cu vinetă Kalamata, Conopidă Prăjită Și Măsline Kalamatan, și Conopidă Prăjită Și Măsline Kalamatan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu suportul în treimea inferioară.
Tăiați conopida pe lungime în felii groase de 3/4 inch. Puneți într-o tigaie mare cu 4 fețe și aruncați cu 2 linguri de ulei și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper. Prăjiți, întorcându-vă o dată sau de două ori, până devin aurii și doar fragede, aproximativ 25 de minute.
În timp ce conopida se prăjește, se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare, apoi se amestecă împreună cu sucul de lămâie, rămânând 2 linguri ulei, măsline, 1/8 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Serviți conopida stropită cu vinetă Kalamata.