Conopidă prăjită cu vinetă Kalamata

Conopidă prăjită cu vinetă Kalamata
Conopida prăjită cu vinaigretă Kalamata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 162 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 89 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, suc de lămâie, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită cu vinetă Kalamata, Conopidă Prăjită Și Măsline Kalamatan, și Conopidă Prăjită Și Măsline Kalamatan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu suportul în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați conopida pe lungime în felii groase de 3/4 inch. Puneți într-o tigaie mare cu 4 fețe și aruncați cu 2 linguri de ulei și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper. Prăjiți, întorcându-vă o dată sau de două ori, până devin aurii și doar fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
În timp ce conopida se prăjește, se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare, apoi se amestecă împreună cu sucul de lămâie, rămânând 2 linguri ulei, măsline, 1/8 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Serviți conopida stropită cu vinetă Kalamata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista