Conopidă prăjită cu vinaigretă de nuci de pin, stafide și capere

Conopidă prăjită cu vinaigretă de nuci de pin, stafide și capere
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Conopida prăjită cu vinaigretă de nuci de pin, stafide și Caper ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, conopidă, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ardei roșii prăjiți și conopidă cu vinetă de Caper, Conopidă prăjită cu vinaigretă de caper Jalapeimbroo, și Penne cu conopidă prăjită și vinaigretă cu capere de lămâie.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 500 F. amestecati conopida cu 3 linguri de ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu folie. Prăjiți până când conopida este fragedă și rumenită profund pe ambele părți, aproximativ 20 de minute în total, răsturnând conopida cu o spatulă subțire de metal la jumătatea prăjirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
În timp ce conopida se prăjește, combinați restul de 3 linguri de ulei de măsline, oțet, miere, capere, nuci de pin, stafide și pătrunjel și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Transferați conopida gătită pe o farfurie de servire și puneți lingura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
5
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista