Conopidă prăjită cu vinaigretă de nuci de pin, stafide și capere

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Conopida prăjită cu vinaigretă de nuci de pin, stafide și Caper ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, conopidă, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ardei roșii prăjiți și conopidă cu vinetă de Caper, Conopidă prăjită cu vinaigretă de caper Jalapeimbroo, și Penne cu conopidă prăjită și vinaigretă cu capere de lămâie.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 500 F. amestecati conopida cu 3 linguri de ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu folie. Prăjiți până când conopida este fragedă și rumenită profund pe ambele părți, aproximativ 20 de minute în total, răsturnând conopida cu o spatulă subțire de metal la jumătatea prăjirii.
În timp ce conopida se prăjește, combinați restul de 3 linguri de ulei de măsline, oțet, miere, capere, nuci de pin, stafide și pătrunjel și condimentați după gust cu sare și piper.
Transferați conopida gătită pe o farfurie de servire și puneți lingura deasupra.