Conopidă prăjită cu Turmeric și chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită cu Turmeric și chimen. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 52 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 20 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, mentă, ulei de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă Prăjită Cu Turmeric, Supă De Conopidă Prăjită Cu Turmeric, și Conopidă prăjită la cuptor cu Turmeric și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un castron mic, combinați uleiul, chimenul, turmericul, ardeiul roșu zdrobit și 1/2 linguriță de sare.
Pe 2 foi mari de copt cu margini, stropiți conopida cu uleiul condimentat și aruncați bine pentru a acoperi; condimentează cu sare.
Întindeți conopida într-un strat uniform și coaceți aproximativ 1 oră, până se rumenesc și se înmoaie; comutați foile de copt la jumătatea gătitului.
Între timp, într-o farfurie de plăcintă, coaceți nucile de pin aproximativ 1 minut, până se prăjesc.
Transferați conopida într-un castron mare de servire.
Se presară cu nuci de pin, cilantro și mentă și se servește.