Conopidă prăjită cu sos de grătar Indian

Conopidă prăjită cu sos de grătar Indian
Rețeta conopidă prăjită cu sos de grătar Indian ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră. Această garnitură are 120 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, zahăr, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă Prăjită Cu Sos De Grătar Indian, Conopidă prăjită cu condimente indiene, plus aspect TV, și Pizza indiană de conopidă: prăjită și delicioasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 km. F. prăjiți chimenul în tigaie mică la foc mediu până la culoare mai închisă și începând să fumeze, aproximativ 11/2 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Aruncați conopida și 2 linguri de ulei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați pe foaia de copt cu margini medii. Prăjiți până când este foarte fraged, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați ghimbir și usturoi; saut până la foarte parfumat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
6
Adăugați ketchup, sos de soia, zahăr și chimen prăjit. Aduceți la fierbere, amestecând pentru a amesteca. Reduceți căldura la foarte scăzut; fierbeți sosul de grătar 1 minut pentru a amesteca aromele, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Sos De SoiaSos De Soia
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
ChimenChimen
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Scoateți conopida din cuptor; transferați într-un castron mare. Aruncați cu suficient sos de grătar pentru a acoperi; condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De GrătarSos De Grătar
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
8
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 183,28, % calorii din grăsimi 47,5, grăsimi (g) 9,84, grăsimi saturate (g) 0,71, colesterol (mg) 0, carbohidrați (g) 23,04, fibre dietetice (g) 3,83, zaharuri totale (g) 17,61, carbohidrați neți (g) 19,21, proteine (g) 4,50
9
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Boneshaker Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Boneshaker Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Boneshaker Vechi De Viță De Vie Zinfandel
O culoare roșie rubinie vibrantă în sticlă, acest Zinfandel 2018 se deschide cu arome de cireș, stejar prăjit, un indiciu de piele și note de condimente. La gust, aromele de fructe de fructe roșii perfect coapte sunt însoțite de o structură fără sudură, arome blânde de condimente persistente și un finisaj prăjit.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate17
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista