Conopidă prăjită cu măsline verzi și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită cu măsline verzi și nuci de pin. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 141 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați capere, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită cu nuci de pin, Conopidă Prăjită Cu Curmale Și Nuci De Pin, și Conopidă prăjită cu curmale și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un vas de copt superficial de 1 1/2 litru, aruncați conopida cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Prăjiți timp de 20 de minute, sau până când conopida se rumeneste ușor în pete.
Adăugați nucile de pin, măslinele, pătrunjelul și caperele, aruncați și prăjiți aproximativ 10 minute mai mult, până când nucile de pin sunt ușor prăjite.
Se servește cald sau la temperatura camerei.