Conopidă Prăjită Cu Curry

Conopidă Prăjită Cu Curry
Conopida prăjită cu Curry este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 185 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână piper, zahăr, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Food.com are 4 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Conopidă Curry Prăjită Întreagă, Conopidă Prăjită Cu Curry, și Conopidă Curry Prăjită pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista