Conopida prăjită cu Curry este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 185 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână piper, zahăr, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Food.com are 4 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Conopidă Curry Prăjită Întreagă, Conopidă Prăjită Cu Curry, și Conopidă Curry Prăjită pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.