Conopidă prăjită cu Curry
Reteta conopida prăjită cu Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 23 minute. O porție conține 38 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 9 și costă 54 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, flori de conopidă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Curry Conopidă Prăjită, Curry Conopidă Prăjită, și Curry Conopidă Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Așezați conopida într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu; înveliți ușor conopida cu spray de gătit.
Coaceți la 500 timp de 18 minute sau până când sunt crocante, amestecând o dată.
Transferați conopida într-un bol de servire.
Combinați uleiul de măsline și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic și turnați peste conopidă.
Adăugați suc de lămâie și pătrunjel, aruncând ușor pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Mulderbosch Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Mulderbosch Chenin Blanc]()
Mulderbosch Chenin Blanc
Un nas puternic de guava, coajă de tei și pere coapte întărite de caprifoi și flori de portocal. Un gust suculent cu fructul pasiunii opulent, urmând din nas și terminând cu caracteristici de grapefruit tartă. Aciditatea răcoritoare este perfect contracarată de un gust mediu cremos și un condiment subtil derivat din stejar. Vintage 2011 este un stil mai condus de fructe, care este mai proaspăt și mai uscat în comparație cu vintage 2010. Un vin încântător accesibil, care este gura-wateringly moreish.Partener cu crustacee, ton la grătar, sardine la grătar, pui fript cu lămâie și ierburi sau tocănițe de legume.