Conopidă prăjită cu curmale și nuci de pin
Conopida prăjită cu curmale și nuci de pin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă este plăcută de 80 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți conopidă, usturoi, curmale medjool și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Conopidă Prăjită Cu Curmale Și Nuci De Pin, Conopidă prăjită cu curmale și nuci de pin, și Conopidă prăjită cu nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Se întinde uniform conopida pe o foaie de copt și se condimentează cu sare și piper.
Se transferă la cuptor și se prăjește, aruncând o dată cu o spatulă, până se rumenesc la margini, aproximativ 20 de minute.
Puneți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mic. Odată ce s-a topit, adăugați nucile de pin și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și curmalele și continuați să gătiți până se înmoaie, încă 2 până la 3 minute; condimentează cu sare.
Transferați conopida fierbinte într-un castron de servire, stropiți amestecul de nuci de pin deasupra și aruncați pentru a combina. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar și serviți cald sau la temperatura camerei.