Conopidă prăjită cu condimente cu emulsie de sfeclă

Conopidă prăjită cu condimente cu emulsie de sfeclă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită cu condimente cu emulsie de sfeclă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper măcinat, ulei de măsline, chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gătiți cartea: prăjiturile de Crab ale lui Le Bernardin cu conopidă rasă și emulsie de muștar Dijon, Ghoulish" creiere sângeroase " conopidă prăjită și Hummus de sfeclă, și Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În39 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista