Conopidă Prăjită Cremoasă
Conopida prăjită cremoasă este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție conține 198 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți usturoi, ceapă vidaliană, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Conopidă prăjită cu cremă parmezan Dip conopidă prăjită cu cremă parmezan Dip, Supă Cremă De Conopidă Prăjită, și Conopidă prăjită întreagă cu sos cremos Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Pulverizați o foaie mare de copt cu spray antiaderent.
Întindeți conopida pe foaia de copt într-un singur strat.
Stropiți cu 2 linguri de ulei și puțină sare și piper. Aruncați pentru a acoperi bine. Prăjiți, amestecând o dată sau de două ori, până când conopida este doar fragedă, aproximativ 20 de minute.
Între timp, încălziți uleiul de lingură rămas cu untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă crema de brânză și smântâna grea și se aduce la foc mic.
Adăugați conopida, aruncând ușor pentru a acoperi bine.
Se transferă într-un bol de servire și se presară cu pătrunjelul.