Conopidă prăjită: Cavolofiore Fritto în Pastella

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită: Cavolofiore Fritto în Pastellan. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de flori de conopidă, ulei de măsline, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de conopidă: Minestra di Cavolofiore, Bucăți De Conopidă Prăjită, și Conopidă prăjită și prăjită.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în vin, apoi, într-un castron mare de amestecare, combinați-l cu oul, făinăgălbenuș, 2 linguri de ulei și sare și piper.
Lăsați aluatul să se odihnească timp de 2 ore. Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti conopida in apa clocotita pana cand se inmoaie inca al dente, aproximativ 8 minute.
Se scurge, se reîmprospătează într-o baie de gheață, apoi se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Așezați litrul de ulei într-o oală cu fund greu, cu părțile înalte și încălziți la 375 de grade F. înmuiați conopida în aluat, lăsând excesul să se scurgă și prăjiți bucățile bătute în uleiul încins până se rumenesc. Lucrați în loturi pentru a evita scăderea temperaturii uleiului.
Presărați bucățile cu sare imediat ce sunt scoase din ulei, lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie și serviți.