Conopidă Prăjită

Conopidă Prăjită
Conopida prăjită necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 70 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, conopidă, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Pizza de conopidă prăjită cu rucola pentru bebeluși și usturoi prăjit: post de oaspeți de Kim Bee la poftele unui Lunatic, Conopidă Prăjită Și Usturoi Prăjit Cu Ceapă Perlată, și Conopidă prăjită și 16 căței de usturoi prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați untul, mărarul, usturoiul, coaja de lămâie, chimenul, sarea și piperul negru măcinat într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați tulpina de conopidă la același nivel cu restul capului, astfel încât să poată rămâne în poziție verticală într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Întindeți amestecul de unt uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale conopidei, puneți-l într-o farfurie și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și se fierbe, aproximativ 1 1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați într-un platou și lingurați orice lichid din vasul cu caserole peste conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista