Conopidă Prăjită
Conopida prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 91 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, pătrunjel cu frunze plate, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza de conopidă prăjită cu rucola și usturoi prăjit: postare de invitat de Kim Bee la poftele unui nebun, Conopidă Prăjită Și Usturoi Prăjit Cu Ceapă Perlată, și Conopidă prăjită și 16 căței de usturoi prăjiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Așezați amestecul de ceapă și conopida într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Combinați apa și muștarul; se toarnă peste amestecul de legume. Aruncați pentru a acoperi; se presară sare și piper.
Coaceți la 500 timp de 20 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.