Conopidă Piperată
Conopida piperată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, roșii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Talpă Piperată, Chiftele Cu Piper, și Portocale Piperate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut timp de 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați roșiile, sarea și ardeii; saut 2 minute.
Adăugați conopida. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 12 minute sau până se înmoaie.