Conopidă Piperată

Conopidă Piperată
Conopida piperată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, roșii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Talpă Piperată, Chiftele Cu Piper, și Portocale Piperate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și usturoiul; saut timp de 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați roșiile, sarea și ardeii; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
TomateTomate
SareSare
4
Adăugați conopida. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 12 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista