Conopidă picantă
Conopida picantă este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 107 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, coriandru, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Conopida Romanesco în sos picant de roșii / conopidă în stil Roman, Conopidă Picantă, și Conopidă Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok cu un capac, apoi adăugați ghimbirul și condimentele. Rotiți totul în jur pentru câteva secunde până când condimentele sunt aromate. Reduceți focul, apoi amestecați conopida și niște condimente.
Puneți capacul și gătiți timp de 10 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Se presară peste coriandru înainte de servire.