Conopidă Indiană

Conopidă Indiană
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Conopida indiană ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii, garam masala, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Conopidă Indiană, Dip de conopidă condimentată Indian, și Creveți indieni cu conopidă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Tăiați cea mai mare parte a tulpinii conopidei și așezați întregul cap într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Încălziți două linguri de ulei și turmeric împreună într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Periați capul de conopidă cu amestecul de ulei și turmeric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
TurmericTurmeric
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Coaceți conopida timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
În timp ce conopida se gătește, încălziți două linguri de ulei într-o tigaie, amestecați ceapa tocată și sotati până când au o culoare maro medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați roșiile curățate, praful de usturoi, garam masala și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Garam MasalaGaram Masala
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Lăsați acest amestec să fiarbă timp de 10 minute.
9
Aranjați frunzele de salată pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
10
Așezați conopida deasupra salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
11
Se toarnă curry-ul de roșii peste conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
12
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista