Conopidă Indiană
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Conopida indiană ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii, garam masala, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Conopidă Indiană, Dip de conopidă condimentată Indian, și Creveți indieni cu conopidă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați cea mai mare parte a tulpinii conopidei și așezați întregul cap într-un vas de copt.
Încălziți două linguri de ulei și turmeric împreună într-o tigaie mică.
Periați capul de conopidă cu amestecul de ulei și turmeric.
Coaceți conopida timp de 30 de minute.
În timp ce conopida se gătește, încălziți două linguri de ulei într-o tigaie, amestecați ceapa tocată și sotati până când au o culoare maro medie.
Adăugați roșiile curățate, praful de usturoi, garam masala și sarea.
Lăsați acest amestec să fiarbă timp de 10 minute.
Aranjați frunzele de salată pe o farfurie de servire.
Așezați conopida deasupra salatei.
Se toarnă curry-ul de roșii peste conopidă.