Reteta conopida Curry de nucă de cocos este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 374 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați semințe de schinduf, chimen, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nucă de cocos-Curry și conopidă, Conopidă cu sos Curry de nucă de cocos, și Curry de conopidă și nucă de cocos pentru rețete similare.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.