Conopidă Curry De Nucă De Cocos

Conopidă Curry De Nucă De Cocos
Reteta conopida Curry de nucă de cocos este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 374 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați semințe de schinduf, chimen, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nucă de cocos-Curry și conopidă, Conopidă cu sos Curry de nucă de cocos, și Curry de conopidă și nucă de cocos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista