Conopidă cu sos Dijon

Conopidă cu sos Dijon
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Conopida cu sos Dijon ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 351 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, muștar dijon, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Conopidă prăjită întreagă cu sos cremos Dijon, Conopidă Bătută Dijon, și Dijon-Conopidă Prăjită.

Instrucțiuni

1
Așezați floretele de conopidă într-un vas mare de sticlă sau caserolă și acoperiți cu folie de plastic. Puneți câteva găuri în plastic cu un cuțit. Gatiti la cuptorul cu microunde timp de 5 pana la 7 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Folie De PlasticFolie De Plastic
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuțitCuțit
BolBol
2
Într-o ceașcă sau castron mic, amestecați împreună maioneza și muștarul Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde deasupra conopidei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Presărați brânză mărunțită deasupra. Reveniți la cuptorul cu microunde și gătiți doar până când brânza s-a topit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista