Conopidă cu ghimbir și semințe de muștar
Conopida cu semințe de ghimbir și muștar este o fără gluten, întreg 30 și vegan farfurie. O porție conține 100 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, coriandru, turmeric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Conopidă Cu Semințe De Muștar Negru, Conopidă cu ceapă topită și semințe de muștar, și Conopidă și cartofi cu semințe de muștar negru.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează; gătiți semințele de muștar, acoperite, amestecând ocazional, până când popping-ul dispare.
Adăugați rădăcina de ghimbir și turmericul și gătiți amestecul, amestecând, timp de 30 de secunde.
Adăugați conopida, amestecând pentru a o acoperi cu uleiul și 1/2 cană de apă și aburiți amestecul, acoperit, adăugând mai multă apă câteva linguri la un moment dat dacă se evaporă, până când conopida este doar fragedă, aproximativ 6 până la 10 minute. Condimentați amestecul de conopidă cu sucul de lămâie, sarea și piperul și amestecați coriandrul, dacă utilizați.;