Conopidă cu ceapă topită și semințe de muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida cu ceapă topită și semințe de muștar. Această rețetă servește 6. O porție conține 229 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, suc de lămâie, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Conopidă cu ghimbir și semințe de muștar, Conopidă Cu Semințe De Muștar Negru, și Conopidă și cartofi cu semințe de muștar negru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-o tigaie mare, topiți untul în 1 lingură de ulei în cuptor; se învârte pentru a se combina.
Adăugați conopida, tulpinile în sus și condimentați cu sare și piper. Acoperiți cu folie și coaceți pe raftul inferior al cuptorului timp de 30 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 500 și coaceți timp de 10 minute.
Scoateți folia și continuați să coaceți timp de 10 minute mai mult sau până când conopida începe să se caramelizeze pe fund.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți restul de 3 linguri de ulei.
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când este foarte fragedă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă pudra de curry și semințele de muștar și se gătește, amestecând, până se parfumează, aproximativ 5 minute.
Adăugați sucul de lămâie și condimentați ceapa cu sare și piper.
Transferați conopida prăjită într-un castron mare de servire și lingurați ceapa deasupra.
Se presară coriandru tocat și se servește imediat.