Conopidă cu arpagic și lămâie

Conopidă cu arpagic și lămâie
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Conopida cu arpagic și lămâie ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 49 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, flori de conopidă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare sunt Conopidă cu arpagic și lămâie, Cartofi prăjiți și conopidă cu arpagic, și Piure de conopidă cu parmezan și arpagic.

Instrucțiuni

1
Așezați conopida într-o cratiță medie și adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți 5 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați floretele într-un castron; adăugați arpagic și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista