Conopidă cu arpagic și lămâie
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Conopida cu arpagic și lămâie ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 49 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, flori de conopidă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare sunt Conopidă cu arpagic și lămâie, Cartofi prăjiți și conopidă cu arpagic, și Piure de conopidă cu parmezan și arpagic.
Instrucțiuni
Așezați conopida într-o cratiță medie și adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți 5 minute sau până când este crocant.
Transferați floretele într-un castron; adăugați arpagic și ingredientele rămase.