Conopidă Crocantă La Cuptor
Conopida crocantă la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 83 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conopidă, făină, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Poppers De Conopidă Coapte Crocante, Conopidă De Brânză Crocantă, și Conopidă Crocantă Cu Parmezan Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți conopida într-o cratiță cu o cantitate mică de apă. Acoperiți și gătiți timp de 5-10 minute sau până când sunt crocante; scurgere.
Într-o pungă mică de plastic resigilabilă, combinați făina, praful de usturoi, ardeiul și piperul.
Așezați firimiturile de fulgi de porumb într-o altă pungă resigilabilă. Bateți ușor albușurile de ou într-un castron puțin adânc. Aruncați conopida pe rând în amestec de făină, apoi rulați în albușuri și acoperiți cu firimituri.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 425 la 15-20 de minute sau până se rumenesc.