Conopidă ChowChow
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida ChowChow. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 260 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,15 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ceapă, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Chowcow, Chowcow, și Chowchow De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti floretele de conopida intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Se transferă pe o foaie de copt cu margini și se lasă deoparte.
Între timp, combinați oțetul, ceapa, zahărul, semințele de muștar, muștarul uscat și semințele de țelină într-o cratiță mare. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Adăugați conopida în cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când conopida este fragedă, aproximativ 3 minute.
Transferați amestecul și sucurile de murat într-un borcan de 1 litru.
Se lasă să se răcească ușor, se acoperă și se răcește.
Serviți în termen de 1 lună.