Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați conopida în sos de caju de coriandru. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.8 pe portie. O porție conține 172 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de sare, cayenne, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Cartofi dulci prăjiți, conopidă, naut și fasole verde quinoa Buddha Bowls cu sos de cremă de caju, Pui de coriandru cu conopidă ciocănită, și Salată De Amarant Cu Conopidă De Coriandru.