Conopida prăjită cu condimente și anghinare
Conopida prăjită cu condimente și anghinare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 2,2 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii , 4 g de proteine și 15 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână anghinare, arpagic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 76% . Pui prăjit și anghinare , pui prăjit și anghinare și dovlecei prăjiți cu ierburi și anghinare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Într-un castron mare, combinați conopida și topinamburul; le puneti generos cu ulei de masline si sare.
Într-un castron mic, combinați chimenul și cayena și adăugați-le în legume. Se amestecă bine pentru a se combina bine.
Întindeți legumele pe o foaie de copt într-un singur strat uniform - folosiți două foi de copt, dacă este necesar. Prăjiți 20 de minute, apoi amestecați legumele pentru a avea șansa să se rumenească peste tot și rotiți tigaia pentru a asigura o gătire uniformă. Prăjiți încă 20 de minute, apoi amestecați și rotiți din nou.
Prăjiți legumele pentru încă 5 până la 10 minute, sau până când devin maro, fragede și miros minunat - aproape ca floricele de porumb! Dacă nu sunt drăguțe și rumene, lăsați-le să se mai prăjească încă câteva minute. Gustați și ajustați condimentele, dacă este necesar.
Scoateți legumele din cuptor, stropiți cu arpagic și transferați-le într-un vas de servire.