Conopida de Crăciun

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Conopida de Crăciun. Această rețetă servește 10 și costă 1 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 157 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Un amestec de lapte, ciuperci, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 41%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Caserola de conopidă de Crăciun, Cupcakes Stollen de Crăciun – Un clasic de Crăciun transformat și Prajituri de Crăciun: prăjituri de Crăciun norvegiene, Semilune de conserve de prune condimentate de morcovi și portocale de ciocolată.
Instrucțiuni
Puneți 1 inch de apă într-o cratiță mare; adauga conopida. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 6-8 minute sau până când devine crocant.
Între timp, într-o cratiță mare, căleți ardeiul verde și ciupercile în unt timp de 2 minute sau până când devin crocante.
Adăugați făină; se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește.
Adăugați pimiento și sare.
Pune jumătate de conopidă într-un 2-qt uns. vas de copt; deasupra cu jumătate din sos. Repetați straturile.
Coaceți, neacoperit, la 325° timp de 25 de minute sau până când se clocotește.
Stropiți cu boia de ardei dacă doriți.