Conopida cu sos cald de Curry

Conopida cu sos cald de Curry
Conopida cu sos de Curry cald ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați flori de conopidă, ghimbir, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Conopida cu sos cald de usturoi-hamsii, Salată caldă de morcovi de conopidă cu sos miso de citrice, și Salată caldă de conopidă.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert; adăugați conopidă. Se fierbe 6 minute sau până când este crocant-fraged; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi. Saut ceapa 2 minute sau până ușor de aur. Se amestecă ghimbirul, conopida, garam masala, sarea kosher și coriandrul. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
ConopidăConopidă
Sare KosherSare Kosher
CoriandruCoriandru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Galben deschis cu nuanțe verzi. Piperat pe nas, indicii de condimente tipice gr Arkulner Veltliner, ierburi aromate și fructe galbene. Dens și complex pe palat, potențial promițător de îmbătrânire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista