Conopida cu sos cald de Curry
Conopida cu sos de Curry cald ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați flori de conopidă, ghimbir, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Conopida cu sos cald de usturoi-hamsii, Salată caldă de morcovi de conopidă cu sos miso de citrice, și Salată caldă de conopidă.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert; adăugați conopidă. Se fierbe 6 minute sau până când este crocant-fraged; scurgere.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi. Saut ceapa 2 minute sau până ușor de aur. Se amestecă ghimbirul, conopida, garam masala, sarea kosher și coriandrul. Gatiti 2 minute.