Coniac Creveți
Cognac creveți necesită în jurul valorii de 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $ 4.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți șobolani, fulgi de piper, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a folosi cognacul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coniac Muștar, Risotto de coniac Ben, și Cremă De Cognac.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare și sotati usturoiul și șalotele până se rumenesc ușor. Se amestecă creveții și se condimentează cu sare, piper și piper roșu.
Se amestecă roșiile uscate la soare. Gatiti si amestecati 5 minute, sau pana cand crevetii sunt opaci si usor rumeniti.
Se toarnă cognacul în tigaie și se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite de jos. Reduceți căldura la minim și amestecați jumătate și jumătate. Se fierbe 5 minute sau până se îngroașă ușor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.