Coniac Crema De Zahar Ars Baruri

Coniac Crema De Zahar Ars Baruri
Reteta Brandy Cr aprox. Me br........... barurile ar putea satisface pofta de Sud in jurul 2 ore și 35 de minute. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 13 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o băutură. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină de aur, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cafea Coniac Crema De Zahar Ars, Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, și Crema De Zahar Ars Cheesecake Baruri.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, amestecați făina, 1/2 cană zahăr și untul cu lingura. Apăsați pe partea de jos și pe laturile de 1/2 inch în sus ale tigaiei pătrate unse, 9x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Reduceți temperatura cuptorului la 149°.într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și 1/4 cană de zahăr cu lingura până se îngroașă. Amestecați treptat frișcă și coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
4
Se toarnă peste stratul copt.
5
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când crema este setată și cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Așezați bare pe foaia de biscuiți căptușită cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Într-o cratiță grea de 1 litru, încălziți 1/3 cană de zahăr la foc mediu până când zahărul începe să se topească. Se amestecă până se dizolvă complet zahărul și se colorează caramelul. Se răcește ușor până când caramelul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Stropiți caramel fierbinte peste bare. (Dacă caramelul începe să se întărească, reveniți la foc mediu și amestecați până când este suficient de subțire pentru a stropi.) După ce caramelul de pe bare s-a întărit, acoperiți și refrigerați barele până la 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista