Congelate Mango Margarita

Congelate Mango Margarita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Mango Margaritan congelat. Această rețetă servește 4 și costă 2,77 USD pe porție. O porție conține 185 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă cu gheață, suc de lămâie, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Congelate Mango Margarita, Banane Congelate Mango Margarita, și Plăcintă înghețată de Mango Margarita cu o crustă de covrig pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți mango, tequila, sucul de lămâie, lichiorul de portocale, zahărul și apa într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TequilaTequila
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pe porție: Calorii 180; grăsime totală 0 g; (grăsime Sat 0 g, grăsime Mono 0 g, grăsime Poli 0 g) ; proteine 0,5 g; carbohidrați 21 g; Fibre 1,5 g; Colesterol 0 mg; sodiu 0,5 mg
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista