Congee Cu Mai Multe Cereale (Terci De Orez Chinezesc)

Congee cu mai multe cereale (terci de orez chinezesc) ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 213 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de orez brun, linte, orez cu bob scurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Carne de porc măcinată și porumb Congee (terci de orez chinezesc), Supă chinezească de ouă, stil de terci de orez (alias Congee), și Congee De Pui (Terci De Orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea într-o cratiță medie și acoperiți cu 3 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare și se reduce la foc mic. Gatiti pana cand lintea este frageda, aproximativ 20 de minute.
Adăugați orez alb, orez brun, fulgi de ovăz tăiați din oțel și boabe de grâu (Vezi nota de mai sus).
Adăugați 1 litru de apă și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când boabele de orez alb și fulgi de ovăz sunt foarte moi și au îngroșat terciul, aproximativ 50 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Terci de oală în boluri, garnisiți după dorință și serviți.