Confit de rață și roșii uscate la soare peste paste

Confit de rață și roșii uscate la soare peste paste
Confit de rață și roșii uscate la soare peste paste ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $5.38 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 77g de proteine, 139g de grăsime, și un total de 2914 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc rupte, conserve de roșii, paste farfalle și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Confit de rață și roșii uscate la soare peste paste, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1/4 linguriță de sare, piper și usturoi împreună și se acoperă rața cu condimentele care se freacă pe suprafața raței. Pe plită încălziți uleiul sau untura într-o tigaie adâncă (dacă veți folosi cuptorul) sau într-un cuptor olandez mare (dacă veți găti pe gamă). (Notă: veți bracona rața, nu o prăjiți, deci este important să evitați ca uleiul să fie prea fierbinte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rață întreagăRață întreagă
UnturăUntură
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați rața în uleiul cald. Dacă utilizați cuptorul, puneți rața într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade F timp de aproximativ 6 până la 8 ore. Dacă utilizați plita, gătiți rața la 180 de grade F la foc mic timp de 6 până la 8 ore. Rața trebuie gătită până când cade departe de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Rață întreagăRață întreagă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți toată carnea de rață din oase și rezervați carnea până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Umpleți o oală mare cu apă, adăugați sare și fierbeți pastele până când al dente, fierte cu o mușcătură, aproximativ 10 până la 12 minute, se scurg și se lasă deoparte. În timp ce pastele fierb, sotează usturoiul, ceapa și roșiile uscate la soare până când ceapa este translucidă, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați roșiile zdrobite și gătiți împreună timp de aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Se toacă carnea de rață, se combină cu sosul și se aruncă cu paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Transferați într-un vas de servit și acoperiți cu arpagic proaspăt și busuioc, presărați parmezan și stropiți cu ulei de trufe, pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Ulei De TrufeUlei De Trufe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista