Confit de rață cu piele cu crăpături prăjite

Confit de rață cu piele cu crăpături prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Confit de rață cu piele cu crăpături prăjite. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $3.44 pe portie. Acest fel principal are 325 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine grosiere, frunze de cimbru, picioare de rață și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rață prăjită lent cu sos de măsline și Confit de usturoi-fenicul, Salată verde thailandeză cu crăpături de rață, și Cracklings de rață și orez prăjit cu cârnați chinezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Trageți și tăiați pielea de pe sânii și picioarele de rață. Pielea piciorului tăiat se deschide pentru a se întinde plat. Puneți pielea într-un singur strat într-o tigaie de aproximativ 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Coaceți într-un cuptor de 350 până când pielea este crocantă și aurie, aproximativ 1 oră, întorcând bucățile ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scurgeți pielea pe prosoape. Răzuiți grăsimea de rață din tigaie într-un castron și rezervați; ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Între timp, amestecați sarea și zahărul și frecați puternic peste sâni și picioare. Puneți rața într-un castron, acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Rață întreagăRață întreagă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Aruncați lichidul care se formează și clătiți bine rața sub apă curentă rece, masând pentru a elibera sare și zahăr. Puneți rața în tigaia de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Rață întreagăRață întreagă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se presară cimbru și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Adăugați 1/4 inch de apă în tigaie. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți într-un cuptor 325 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, combinați firimiturile de pâine și 2 linguri de grăsime rezervată din pielea de rață. Se amestecă până când pâinea este prăjită bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se toarnă într-un castron. Tăiați grosolan pielea de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Transferați rața gătită într-un platou mare și păstrați-o caldă. Puneți crăpăturile de piele de rață pe o bucată de folie și reveniți la cuptor pentru a se încălzi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se toarnă într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Presărați pesmet prăjit și pătrunjel peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rață întreagăRață întreagă
14
Adăugați crăpături în porții după cum doriți.
15
Pârâituri prăjite: informații nutriționale nu sunt disponibile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Revista