Confit de rață cu piele cu crăpături prăjite

Confit de rață cu piele cu crăpături prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Confit de rață cu piele cu crăpături prăjite. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $3.44 pe portie. Acest fel principal are 325 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine grosiere, frunze de cimbru, picioare de rață și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rață prăjită lent cu sos de măsline și Confit de usturoi-fenicul, Salată verde thailandeză cu crăpături de rață, și Cracklings de rață și orez prăjit cu cârnați chinezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Trageți și tăiați pielea de pe sânii și picioarele de rață. Pielea piciorului tăiat se deschide pentru a se întinde plat. Puneți pielea într-un singur strat într-o tigaie de aproximativ 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Coaceți într-un cuptor de 350 până când pielea este crocantă și aurie, aproximativ 1 oră, întorcând bucățile ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scurgeți pielea pe prosoape. Răzuiți grăsimea de rață din tigaie într-un castron și rezervați; ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Între timp, amestecați sarea și zahărul și frecați puternic peste sâni și picioare. Puneți rața într-un castron, acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Rață întreagăRață întreagă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Aruncați lichidul care se formează și clătiți bine rața sub apă curentă rece, masând pentru a elibera sare și zahăr. Puneți rața în tigaia de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Rață întreagăRață întreagă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se presară cimbru și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Adăugați 1/4 inch de apă în tigaie. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Coaceți într-un cuptor 325 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, combinați firimiturile de pâine și 2 linguri de grăsime rezervată din pielea de rață. Se amestecă până când pâinea este prăjită bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se toarnă într-un castron. Tăiați grosolan pielea de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Transferați rața gătită într-un platou mare și păstrați-o caldă. Puneți crăpăturile de piele de rață pe o bucată de folie și reveniți la cuptor pentru a se încălzi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se toarnă într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Presărați pesmet prăjit și pătrunjel peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rață întreagăRață întreagă
14
Adăugați crăpături în porții după cum doriți.
15
Pârâituri prăjite: informații nutriționale nu sunt disponibile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Revista