Confit de rață cu napi
Duck Confit cu napi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 682 calorii, 70g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, frunze de dafin, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Obrazul De Vită Confitat Cu Napi Caramelizați, Rață Înăbușită Cu Napi, și Rață Confit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o cratiță, combinați bulionul, vinul, usturoiul, coaja de portocală și frunzele de dafin și aduceți la fierbere. Reduceți la 2 căni la foc mare, 30 de minute.
Adăugați reducerea într-o tigaie mare de prăjire. Aranjați rața în tigaie cu pielea în sus. Acoperiți și fierbeți până la cald, 30 de minute.
Transferați rața pe o foaie mare de copt cu margini. Strecurați lichidul de fiert într-o cratiță, apăsând pe usturoi pentru a-l zdrobi în sos. Aduceți sosul la foc mic. Într-un castron, amestecați untul cu făina; bateți pasta în sos. Se fierbe la foc mic, amestecând, până se îngroașă, 3 minute. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald, șoptind ocazional.
Se fierbe rața, rotind tigaia, până când pielea este crocantă, 4 minute.
Se transferă în farfurii, se acoperă cu sosul și se servește cu napi.