Confit de ceapă roșie cu Merlot și oțet Balsamic
Confitul de ceapă roșie cu Merlot și oțet Balsamic este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 187 calorii. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Confit De Rubarbă Și Ceapă Cu Oțet Balsamic De Căpșuni, File ars de biban de mare cu Confit de roșii și ceapă și oțet de Sherry Nage infuzat cu tarhon, și Fripturi T-Bone la grătar cu Confit de ceapă balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, topiți untul cu ulei de măsline.
Adăugați ceapa și amestecați des până când sunt limpezi și lichidul s-a evaporat, 8 până la 10 minute.
Adăugați 2 căni de vin și zahărul; amestecați ocazional până când lichidul s-a evaporat și ceapa este dulce după gust și foarte fragedă, aproximativ 30 de minute.
Adăugați oțet balsamic și sare după gust; amestecați des până când aromele sunt amestecate, aproximativ 5 minute.