Confit de ceapă roșie cu Merlot și oțet Balsamic

Confit de ceapă roșie cu Merlot și oțet Balsamic
Confitul de ceapă roșie cu Merlot și oțet Balsamic este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 187 calorii. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Confit De Rubarbă Și Ceapă Cu Oțet Balsamic De Căpșuni, File ars de biban de mare cu Confit de roșii și ceapă și oțet de Sherry Nage infuzat cu tarhon, și Fripturi T-Bone la grătar cu Confit de ceapă balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, topiți untul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și amestecați des până când sunt limpezi și lichidul s-a evaporat, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați 2 căni de vin și zahărul; amestecați ocazional până când lichidul s-a evaporat și ceapa este dulce după gust și foarte fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați oțet balsamic și sare după gust; amestecați des până când aromele sunt amestecate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista