Confetti Cartofi Copți De Două Ori
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Confetti cartofii copți de două ori ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 174 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, brânză Cheddar ascuțită, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Confetti, Confetti Piure De Cartofi, și Confetti Cartofi Festonati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie; se răcește 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; scoateți cu grijă pulpa într-un castron mare, lăsând cojile intacte. Se amestecă împreună pulpa, smântâna, laptele și untul; se amestecă busuiocul și următoarele 3 ingrediente.
Înveliți interiorul cojilor de cartofi cu spray de gătit. Puneți amestecul de cartofi uniform în coji; presărați uniform cu roșii și brânză.
Coaceți cartofii la 350 timp de 10 minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.
Notă: pentru a face înainte, puneți jumătățile de cartofi umplute necoapte, acoperite, în frigider. Aduceți jumătățile de cartofi la temperatura camerei înainte de coacere la 350.