Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Confetti cartofii copți de două ori ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 174 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, brânză Cheddar ascuțită, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Confetti, Confetti Piure De Cartofi, și Confetti Cartofi Festonati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Coaceți cartofii la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie; se răcește 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; scoateți cu grijă pulpa într-un castron mare, lăsând cojile intacte. Se amestecă împreună pulpa, smântâna, laptele și untul; se amestecă busuiocul și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Cartofi
Unt
Coji De Paste
Busuioc
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Înveliți interiorul cojilor de cartofi cu spray de gătit. Puneți amestecul de cartofi uniform în coji; presărați uniform cu roșii și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Brânză
Cartofi
Coji De Paste
Tomate
4
Coaceți cartofii la 350 timp de 10 minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Notă: pentru a face înainte, puneți jumătățile de cartofi umplute necoapte, acoperite, în frigider. Aduceți jumătățile de cartofi la temperatura camerei înainte de coacere la 350.