Conchas (Pâine Dulce Mexicană)

Conchas (Pâine Dulce Mexicană)
Conchas (pâine dulce mexicană) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. O porție conține 563 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de făină, unt, drojdie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Conchas / Pan Dulce / Pan De Huevo, Pâine Mexicană, și Pâine Mallorca: Rulouri Moi De Pâine Dulce Din Puerto Rico pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați drojdia și apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă în lapte, 3/8 cană zahăr, 1/3 cană unt topit, sare, ou și jumătate din făină. Se amestecă treptat în făina rămasă și 1/2 linguriță scorțișoară. Întoarceți aluatul pe un blat înfăinat pentru a frământa imediat ce se strânge suficient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
3
Frământați timp de 6 până la 8 minute, până când este neted și elastic.
4
Așezați într-un castron mare uns și întoarceți aluatul pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Faceți toppingul în timp ce aluatul crește. Într-un castron mediu, bateți 2/3 cană de zahăr și 1/2 cană de unt până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă făina până când amestecul are consistența unei paste groase. Împărțiți în două părți și așezați o parte într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă scorțișoara într-o jumătate și vanilia în cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
7
Când aluatul este gata să crească, tăiați în 12 bucăți de dimensiuni uniforme. Formați în bile și așezați-le pe o foaie de biscuiți unsă, distanțându-se la aproximativ 3 inci. Împărțiți fiecare castron de topping în 6 bile și bateți plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați cercuri de topping deasupra bilelor de aluat bătând ușor. Folosiți un cuțit pentru a tăia canelurile din topping ca o coajă de scoică. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista