Compoturi de ananas caramelizate

Compoturile de ananas caramelizate sunt un sos care servește 8. O porție conține 140 de calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de coriandru mată și tuiles de nucă de cocos, zahăr auriu, iaurt cu lapte de carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cheesecake cu fructe de pasiune fără Gluten cu ananas caramelizat, Smochine Caramel Prăjite, Fructe De Pădure Și Compoturi De Mere Verrine, și Șalotă caramelizată.
Instrucțiuni
Tăiați pielea de pe ananas, apoi tăiați-o pe lungime în sferturi și îndepărtați miezul din fiecare bucată. Tăiați carnea aproximativ și pură într-un robot de bucătărie sau blender până când este cremoasă.
Se toarnă purul într-o sită mare așezată peste un castron și se lasă să se scurgă la frigider peste noapte. Nu amestecați.
A doua zi, turnați sucul din vas într-un recipient rezistent la congelator. Congelați până la solid (cel puțin 4 ore).
Acum caramelizează carnea. În această etapă, în restaurant, frecăm carnea printr-o sită cu spatele unei oale pentru a o face foarte cremoasă. Nu este vital, dar face acest desert extra-special. Răsturnați zahărul într-o tigaie de dimensiuni medii și amestecați în 2 lingurițe de apă rece. Stați 5 minute înainte de a încălzi încet la foc blând, agitând tigaia până când zahărul se dizolvă într-un sirop limpede. Când toate cristalele s-au dizolvat, ridicați focul și gătiți până la o culoare aurie medie. Se amestecă carnea de ananas și se gătește timp de 5 minute, amestecând, până se aromatizează și se reduce ușor.
Scoateți și răciți, apoi păstrați într-un recipient acoperit la frigider până când este gata de servit (purul se va păstra până la 2 zile.)
Când sucul de ananas s-a înghețat, răzuiește-l în așchii de gheață folosind o lingură mare de metal.
Se pune într-un alt recipient și se păstrează congelat până când este gata de servit.
Pentru a servi, împărțiți purul între 8 pahare de vin sau pahare mici și acoperiți cu iaurt. (Pot fi răcite până la 4 ore în acest moment.)
Scoateți așchii din congelator și lingurați peste iaurt. Acoperiți fiecare pahar cu o crenguță de coriandru mată și serviți cu tuiles de nucă de cocos.