Compot De Vinete

Compot De Vinete
Compotul de vinete ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 18 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de cilantro, vinete, boia maghiară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Compot De Vinete, Compot De Vinete, și Compot De Vinete Și Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți vinetele tăiate cubulețe într-un coș cu aburi. Setați coșul peste 1 inch de apă și aduceți la foc mic. Acoperiți și aburiți vinetele până se înmoaie, 12 minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
2
Într-o tigaie mare, combinați roșiile cu usturoiul, chimenul și ardeiul și fierbeți la foc moderat până se îngroașă, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați sosul de roșii și vinetele și fierbeți, amestecând ușor de câteva ori, până când vinetele sunt aromate cu sosul, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul. Condimentează cu sare și piper; adăugați coaja de lămâie, cilantro și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții15
Scor De Sănătate5
Revista