Compot De Vinete
Compotul de vinete ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 18 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de cilantro, vinete, boia maghiară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Compot De Vinete, Compot De Vinete, și Compot De Vinete Și Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți vinetele tăiate cubulețe într-un coș cu aburi. Setați coșul peste 1 inch de apă și aduceți la foc mic. Acoperiți și aburiți vinetele până se înmoaie, 12 minute; se scurge bine.
Într-o tigaie mare, combinați roșiile cu usturoiul, chimenul și ardeiul și fierbeți la foc moderat până se îngroașă, 5 minute.
Adăugați sosul de roșii și vinetele și fierbeți, amestecând ușor de câteva ori, până când vinetele sunt aromate cu sosul, 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul. Condimentează cu sare și piper; adăugați coaja de lămâie, cilantro și pătrunjelul.
Serviți cald sau la temperatura camerei.