Compot de smochine și Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compotul de smochine și Bourbon. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $ 6.53 pe portie. O porție conține 981 calorii, 3G de proteine, și 44G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, bourbon, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bourbon-compot de afine, Montmorency Tart Cherry Bourbon Compot, și Compot de fructe uscate cu Bourbon și CR anglaise.
Instrucțiuni
Combinați cidrul, bourbonul și zahărul brun într-o cratiță mică. Se amestecă smochinele și se lasă să stea 10 minute.
Aduceți amestecul de smochine la foc mic; gătiți 10 minute sau până când smochinele sunt moi.
Transferați smochinele într-un bol mediu folosind o lingură pliată. Se fierbe lichidul până se îngroașă și se reduce la jumătate (aproximativ 4 minute).
Se toarnă lichid peste smochine.
Se servește cald sau se păstrează la frigider până la 1 săptămână.
Bateți crema la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr pudră, bătând până se formează vârfuri rigide.
Se servește peste compot.