Compot De Rubarbă Gingery
Nevoie de o sos fără gluten și vegan? Compotul de rubarbă Gingery ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, stafide aurii, ghimbir cristalizat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gingery compot crunch, Compot De Rubarbă, și Compot De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul brun, stafidele, oțetul,ghimbirul, caperele, fulgii de ardei roșu și piperul negruîntr-o tigaie medie. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand lichidul se reduce la jumatate,aproximativ 5 minute.
Adăugați rubarba în tigaie și amestecați pentru a acoperi.Gatiti, rotind tigaia ocazional, pana larubarba este frageda si lichida este siropoasa,aproximativ 15 minute.
Serviți compotul caldsau la temperatura camerei.
Faceți înainte: compotul poate fi făcut cu 5 zileînainte.
Lasă să se răcească; acoperiți și răciți. Reîncălzițiușor, dacă doriți, înainte de servire.