Compot De Pepene Galben Cu Lămâie-Mentă

Compot De Pepene Galben Cu Lămâie-Mentă
Nevoie de o sos fără gluten și vegan? Compotul de pepene galben cu lămâie-mentă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 162 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, apă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Nor de lămâie cu compot de căpșuni-mentă, Salată de pepene galben, fructe de pădure și pere cu sirop de Cayenne-Lămâie-Mentă, și Salată de pepene galben, fructe de pădure și pere cu sirop de Cayenne-Lămâie-Mentă.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și zahărul într-o cratiță medie; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie și 1/2 cană frunze de mentă. Acoperiți și lăsați să stea până se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
3
Se toarnă amestecul printr-o sită fină cu plasă de sârmă, apăsând pe solide; aruncați solidele. (Siropul face aproximativ 2/3 cană.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Combinați pepene verde, miere și pepene galben într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Pepene VerdePepene Verde
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți cu sirop, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
6
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista