Compot de Mango cu sirop de coriandru-mentă
Compotul de Mango cu sirop de coriandru-mentă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 388 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, frunze de coriandru, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Mango cu sirop de ghimbir-menta, Mango în sirop de ghimbir-mentă, și Tort cu condimente de Mango cu compot de Mango.
Instrucțiuni
Combinați mango, vin și zahăr într-o cratiță și fierbeți 5 minute.
Blanch menta și cilantro în apă clocotită 10 secunde și se scurge. Plonjați ierburile în apă cu gheață și scurgeți-le.
Combinați ierburile și siropul de porumb într-un blender și piureul.
Pentru a servi, apăsați mango în ceașcă de măsurare de 1/4 cană și întoarceți-o pe farfuria de servire cu felii de tort.
Stropiți cu sirop de plante.