Compot De Gutui Și Afine
Compotul de gutui și afine ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 346 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $ 4.37 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți afine, băț de scorțișoară, gutui-decojite și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Compot de afine, gutui și ceapă perlată, Compot De Gutui, și Compot De Gutui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie grea, combinați sucul de mere cu zahărul și bățul de scorțișoară și dați la fiert, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Adăugați gutuile și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Adăugați afinele și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand compotul este gros, aproximativ 20 de minute. Aruncați bățul de scorțișoară înainte de servire.
Faceți înainte: compotul de gutui poate fi refrigerat într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.